Ето каква е основната версия за зловещата трагедия с два трупа в Казанлък

https://crimes.bg/kriminalno/eto-kakva-e-osnovnata-versiya-za-zloveshtata-tragediya-s-dva-trupa-v-kazanlak/28701 Crimes.bg
Ето каква е основната версия за зловещата трагедия с два трупа в Казанлък

Нова порция зловещи разкрития за труповете в Казанлък

Окръжна прокуратура Стара Загора извършва разследване по образувано досъдебно производство за престъпление по чл.116 ал.1 т.4 от Наказателния кодекс - за убийство на повече от едно лице във връзка с откритите два трупа в апартамента в Казанлък, съобщават от Апелативна прокуратура Пловдив.

 

Сигналът за двойно убийство в апартамент в жилищен комплекс „Изток“ в град Казанлък е постъпил снощи, 20 минути след полунощ.

 

Полицейските екипи и пристигналият на място съдебен лекар установили смъртта на двама мъже. Жертвите са Ж. А., който е на 44 години и е собственик на жилището, и Н.С., на 36 г., който е руски гражданин и е бил наемател на жилището.

 

Вратата на апартамента е била заключена. От мястото са иззети веществени доказателства. Там са били открити дървен сап от брадва и два ножа.

 

Аутопсията на труповете ще изясни времето и механизма на настъпване на смъртта.

 

По първоначална информация, труповете са били надупчени с хладно оръжие, а лицето на една от жертвите е обезобразено и нахапано.

 

Под ръководството на Окръжна прокуратура Стара Загора, полицейските екипи на РУ на МВР – Казанлък продължава работата по случая. Не се изключва нито една от възможни версии за кървавата трагедия.

Основната версия, по която се работи в момента, е битов скандал.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.