Емо от Перник е станал жертва на банда за търговия с органи?

Младежът, с който е бил последно няма спомени от вечерта

https://crimes.bg/kriminalno/emo-ot-pernik-e-stanal-zhertva-na-banda-za-targoviya-s-organi/52173 Crimes.bg
Емо от Перник е станал жертва на банда за търговия с органи?

Младежът, с който е бил последно няма спомени от вечерта

В Перник все по-упорито се носи мълвата, че изчезналия преди няколко дни Емо е бил похитен от банда за търговия с органи, която се е възползвала от безпомощното му състояние в резултат на употребеното огромно количество алкохол, вероятно смесен с наркотици.

След безрезултатното издирване на 25-годишния мъж все по-упорито се носи този слух в града.

 

Мълвата за предполагаемото похищение на Емо бе официализирана от неговия брат Мартин, който в началото на седмицата изрази съмнения, че може да е похитен и обяви награда от 100 000 лв. на всеки, който помогне с конкретна информация за откриването му.

 

В Перник се носи слух, че същата банда, за която се предполага, че е отвлякла Емил, е отвлякла и 12-годишния аутист Сашко. Той обаче бе спасен заради големия медиен шум, който се вдигна. Мистерията с изчезването му така и не бе разплетена докрай. Мнозина изразиха съмнение, че Сашко е способен да оцелее сам в гората в продължение на 9 дни.

 

От доста време в Перник циркулира мълвата за действаща в региона банда, търгуваща с човешки органи, които се изнасят нелегално в хладилни чанти към Турция.

Припомняме, че Емил Боев изчезна на 28 януари край Перник след като отива с приятели на кукерския фестивал „Сурва“. След като компанията поглъщат огромно количество алкохол, вероятно съчетан с наркотици, Емил изчезва към 3 ч. след полунощ.

 

Младежът, с който е бил Емил твърди, че не си спомня нищо от въпросната нощ. Разпитан е и с полиграф от полицията, но не е уличен в лъжа. Той е бил без мобилен телефон, тъй като часове по-рано се счупил и младежът го оставил в колата си.

 

Запознати с разследването твърдят, че предложението с наградата от 100 000 лв., е по съвет на полицията. Криминалисти се надяват някой, който е наясно със съдбата му да се полакоми за наградата и да посочи на разследващите конкретна следа. Според криминалисти не е изключена и версията за самоубийство, която обаче на този етап е най-слабо вероятна.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.