Експерт: Убиецът на Милен Цветков е шофирал със затворени очи (Още разкрития)

https://crimes.bg/kriminalno/ekspert-ubiecat-na-milen-cvetkov-e-shofiral-sas-zatvoreni-ochi-oshte-razkritiya/38732 Crimes.bg
Експерт: Убиецът на Милен Цветков е шофирал със затворени очи (Още разкрития)

Проф. Петър Иванов анализира поведение на убиеца на Милен Цветков. Пред "Труд" той разясни защо Кристиан Николов кара спокойно на червен светофар и не предприема нищо, за да избегне фаталния удар. 

 

Експертът е убеден, че неадекватното му поведение се дължи на модерните и много опасни амфетамини, които в комбинация предизвикват не само еуфория, емпатия, дереализация, халюцинации, сила възбуда и агресивно поведение, но и непреодолимо желание за изживяване на разтърсващи усещания. Това състояние е известно като наркотична кумулация и част от него е шофирането със затворени очи. 

 

Професорът добави, че методът се практикува от наркомани, които приемат опиати от години. Сред тях са деца на олигарси и мутреси с бронирани коли.

 

За наркозависимите шофирането със затворени очи е свързано с оргастични преживявания, които често завършват дори с непроизволна еякулация. Подобна практика често ги обсебва и става причината да комбинират няколко опиата.

 

Това състояние се проявява най-силно в компанията на интимен партньор. Психологията го определя като фасилитация. Професор Иванов стига до извода, че убиецът на Милен Цветков е шофирал със затворени очи и е бил под влияние на халюциногенен наркотик, фасилитиран от антуража около него, т.е. от лицата, които са пътували с него - приятелката му Симона и синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги Иванов, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.