Две зловещи убийства разтърсиха България

https://crimes.bg/kriminalno/dve-zloveshti-ubiystva-raztarsiha-balgariya-3/119464 Crimes.bg
Две зловещи убийства разтърсиха България

Две зловещи убийства разтърсиха страната в сряда. Жертвите са възрастен мъж и 17-годишно момче.

Мъжът е живял в село Зайчино ореше, община Нови пазар. Убит е по особено жесток начин от собствения си син. Информацията потвърдиха шефът на областната полиция в Шумен Георги Гендов и окръжния обвинител Орлин Куздов.

Сигналът за зловещото убийство е подаден от майката на убиеца – 64-годишна жена. Пред органите на реда заявила, че мъжът й не отговаря на обаждания по телефона, което я притеснило.

Починалият е живеел заедно с 35-годишния син на семейството в съседно село.

Отишлите на място служители на реда видяли, че в двора на къщата има разхвърлени прибори, техника и домашно имущество. Унищожена е пристройка към сградата. Бездиханното тяло на убития 71-годишен мъж е открито в една от стаите.

Почерня от полиция в гората край село Лозен (Какво се случва?)_62979bf31f760.jpeg

Криминалистите установили, че жертвата е издъхнала в резултат на множество травми в различни части на тялото и главата.

Полицаите от Нови пазар са започнали незабавно разследване на тежкото криминално деяние. Час след случилото се 35-годишният син на убития е арестуван. Той е зад решетките за три денонощия. Всеки момент ще му бъде повдигнато и обвинение.

Прокуратурата ще поиска от съда мъжа да бъде настанен в психиатрия, защото има информация, че той има психични проблеми.

Събрани са веществени доказателства. Разследване провежда и прокуратурата.

Мъж разби стъклото на линейка, арестуваха го!_6297a8fb5240d.jpeg

Междувременно 17-годишно момче почина след брутален побой в Самоков. Безжизненото му тяло е открито в понеделник вечерта в пристройка на сграда в града. Екипът от спешни медици само установил смъртта на момчето.

Той е бил работник във ферма за коне. За жестокото престъпление е арестуван синът на собственика й – 18-годишен младеж. Той вече е и обвиняем. Разследването е в ръцете на столичната окръжна прокуратура.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.