Дилян Мариянов разкри причината за убийството на малкия Дариел

https://crimes.bg/kriminalno/dilyan-mariyanov-razkri-prichinata-za-ubiystvoto-na-malkiya-dariel/37993 Crimes.bg
Дилян Мариянов разкри причината за убийството на малкия Дариел

Дилян Мариянов разкри защо е посегнал на живота на 4-годишния си син Дариел. Извергът, който хвърли детето си от моста в Габрово, обясни пред разследващите каква е причината за стореното от него, пише Блиц.бг, позовавайки се на Трафик нюлс. 

Мъжът поясни, че е изпитвал затруднения в грижите за сина си, особено след като майката на Дариел го зарязала. 

По време на брифинг днес шефът на полицията в Габрово - Борислав Муеров разкри, че преди инцидента Дилян е подал сигнал в полицията. Той е съобщил къде се намира и заявил, че ще се посегне на живота си. В сигнала до полицията младият мъж не е споменал нищо за сина си. 

След получаване на сигнала, на мястото са се отзовали екипи на Спешна помощ, полиция и пожарна. След дълго беседване, Дилян е бил изведен от рисковата зона, пояснява комисар Муеров. 

Първоначално младият мъж съобщил, че детето е паднало от моста. Но след откриване на трупа, бащата на Дариел е направил пълни самопризнания. 

С майката на момченцето, Дилян е имал връзка от 8 години. На 27 юни тя напуснала семейното жилище. 

Шефът на габровската полиция опроверга твърденията, че бащата на Дариел е работил в системата на МВР. Няма данни в деня на престъплението, обвиняемият да е бил под въздействието на алкохол или опиати. 

Източник: https://blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.