Черната Златка: Евгения Банева се държи като нагла мутра!

https://crimes.bg/kriminalno/chernata-zlatka-evgeniya-baneva-se-darzhi-kato-nagla-mutra/28453 Crimes.bg
Черната Златка: Евгения Банева се държи като нагла мутра!

Черната Златка не за първи път се оплаква от Евгения Банева. Според плеймейтката жената на Николай Банев си позволява рекет и заплахи за живота към семейството на Димитрова. Всичко това заради претенции от страна на Баневи, че парцелът между къмпинг „Смокиня“ и „Каваците“ е тяхна собственост. Съдът обаче отдавна се е произнесъл в полза на майката на Златка – Маргарита.


„Цялото ми семейство водим тази битка от дълги години. За 22 години преминахме през истински кошмар, който продължава и до ден днешен, но съм твърдо решена, че няма да се откажа да се боря за справедливост. Защото е недопустимо обикновените хора да бъдат репресирани по такъв жесток начин от личности със солидни финансови възможности и контакти на високо ниво. Това е, все едно да ви изкарат от вашия дом, за който имате нотариален акт, признат от държавата“ – твърди в интервю за „Уикенд“ Златка Димитрова.


[caption id="attachment_65354" align="alignnone" width="300"] Златка Димитрова от години се жалва от Баневи[/caption]


„Опитват се да ни сплашват, само и само да ни пропъдят от собствения ни имот. Дори дочух, че Евгения Банева много държала да вземе имота на Черната Златка, защото й бил сантимент! Това вече е прекалено нагло и мутренско“ – споделя пред изданието Златка Димитрова.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.