Брутално: Спасители биха чужденци с влошено здраве

https://crimes.bg/kriminalno/brutalno-spasiteli-biha-chuzhdenci-s-vlosheno-zdrave/28135 Crimes.bg
Брутално: Спасители биха чужденци с влошено здраве

Туристи от Полша се оплакаха, че са били подложени на сериозно унижение от родни спасители. Те били блъскани, ритани и обиждани от постовите спасители, като инцидентът се случил пред множество свидетели. Те шокирани извадили телефон и го заснели.




Летовниците са разказали, че всяка година избират България за почивката си на море и тази също са дошли тук. Две семейства са и общо 9 човека. Настанили се в хотела, като решили в неделя да отпочинат от пътуването, а в понеделник да посетят плажа.


Тогава се случило и неочакваното „посрещане“ от родните спасители.


 


Поради опасност и вълнение имало вдигнат червен флаг, който забранява влизането в морето, но въпреки това в него имало някаква възрастна двойка. Спасителите отправили сигнали, за да излязат и въпреки това приближили хората и започнали да ги блъскат грубо към брега, разказа очевидец на събитието.


 


В това време се намесили и чужденците, като помолили спасителите да не употребяват физическа сила и да бъдат по-спокойни.


Тогава призваните да пазят летовниците се нахвърлили и върху тях, като един от нападнатите хора е повален на земята, а преди това е претърпял операция, има пластини и не е в добро здравословно състояние.


 


Повикана е полиция, но спасителите са избягали преди идването на служителите на реда. Тече проверка на случая.


 


Източник: plovdiv24.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.