Бивш сутеньор причинил пожара в "Пирогов" (Разкрития)

https://crimes.bg/kriminalno/bivsh-sutenyor-prichinil-pozhara-v-pirogov-razkritiya/34121 Crimes.bg
Бивш сутеньор причинил пожара в "Пирогов" (Разкрития)

Един от загиналите в "Пирогов" е виновен за пожара. Това е водещата версия, по която работят разследващите, пише ПИК, позовавайки се на столично печатно издание. 55-годишният Димитър Пейчев - Пейката, който е прочут запалянко на футболен клуб "Левски", е предизвикал ужасяващата трагедия. Самият той загина при инцидента. 

 

Преди трагедията той е бил открит в безпомощно състояние в градинката до пазара в квартал "Иван Вазов". Минувачи подали сигнал на телефон 112, след което Пейката е бил откаран в "Пирогов". Той от години има проблеми с алкохола. В болницата е бил настанен във Второ вътрешно отделение с остра дихателна недостатъчност. В стаята му е имало още един мъж на 66 години, които също е загинал при взрива. Двамата мъже са били с кислородни маски. 

 

По-късно до трупа на Пейката разследващите са открили кутия цигари и цигарата, която е изпушил в последните минути от живота си. 

 

В миналото Димитър Пейчев е известен като един от най-страшните сутеньори в столицата. Той е работил за Геле Черния. Мафиотът му поверил два бардака с София с общо 20 жрици на любовта. Но заради пиянските си изцепки, Пейката останал без работа. Лично Геле го пребил и след това го изхвърлил, пише ПИК, позовавайки се на изданието. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.