Бивш следовател направи шокиращи разкрития за убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/kriminalno/bivsh-sledovatel-napravi-shokirashti-razkritiya-za-ubieca-na-milen-cvetkov/38744 Crimes.bg
Бивш следовател направи шокиращи разкрития за убиеца на Милен Цветков

В ефира на Нова телевизия бившият следовател Георги Илиев направи шокиращи разкрития за инцидента с Милен Цветков и неговия убиец. Експертът е категоричен, че щетите върху двата автомобила ще бъдат използвани като база от вещите лица за установяване на скоростта, с която се е движил водачът на джипа ковчег. 

Георги Илиев предполага, че Кристиан Николов е шофирал със скорост от 140 - 150 км/ч. Бившият следовател, който е разследвал редица влакови и автомобилни катастрофи, се позовава на щетите върху двата автомобила.  

Според него, дрогираният Кристиан не е имал никакво намерение да спре джипа си.

"Аудито е управлявано от лице, което е наркотици и очевидно е нямало никакво намерение да спре", категоричен е експертът. 

Георги Илиев пояснява, че ако Кристиан е имал намерение да спре, поне по време на удара е щял да го направи. Съответно в този случай може да се говори за умишлено деяние, убеден е бившият следовател.

Той е категоричен, че в случая не могат да се зачитат странични фактори, които да смекчат част от вината на Кристиан Николов - асфалтовата настилка, пътна маркировка или светофарна уредба, пише БЛИЦ.

 

"Лицето, употребило алкохол или наркотични вещества, се лишава само от ума, който има", завърши той. БЛИЦ припомня, че преди минути от МВР призоваха всички очевидци на страшното меле, при което журналистът загуби живота си, да се свържат с полицията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.