Бивш полицейски шеф направи скандални разкрития за убиеца на Милен Цветков

https://crimes.bg/kriminalno/bivsh-policeyski-shef-napravi-skandalni-razkritiya-za-ubieca-na-milen-cvetkov/38737 Crimes.bg
Бивш полицейски шеф направи скандални разкрития за убиеца на Милен Цветков

Красимир Занев, който е бивш шеф на Магистрална полиция коментира случая с Милен Цветков. Експертът определи този казус като върха на айсберга. В предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия той коментира и предложените от ГЕРБ законови промени за повишаване на санкциите за дрогирани шофьори. Според него, засилването на мерките ще доведе до намаляване на катастрофите и съответно до спад на употребата на наркотични вещества от шофьорите. 

 

Занев добави, че Кристиан Николов е един младеж на 22 години, който си е позволил да шофира след употреба на четири вида наркотици. В резултат от употребата на опиатите съзнанието му е било силно замъглено, а той е  загубил реална представа за пространство. Поради тази причина е увеличил скоростта, вместо да я намали.

 

Бившият началник на Магистрална полиция разкри, че през годините Кристиан Николов е бил наказван за различни провинения, включително и за провинения в училище. Но след всяка своя грешка той е бил "награждаван" от родителите си със скъпи подаръци.

 

Убиецът на Милен Цветков е направил преди 2-3 години няколко леки произшествия с кола. Последното му нарушение е преди няколко месеца, когато е преминал с джипа си с висока скорост джипа на червен светофар в центъра на столицата.

 

Експертът добави, че Кристиан Николов действа с чувството за безнаказаност и с усещане, че всичко му е позволено.

 

Занев допълни в ефир, че този младеж живее в измислен свят и трудно ще цени парите, тъй като не знае как се изкарват. Въпросът за отговорността на родителите при възпитанието на детето им също е водещ в случая, каза още Красимир Занев, цитиран от БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.