Бащата на пребития пред 35-то СОУ тийнейджър: „Заплашват свидетелите на побоя“

https://crimes.bg/kriminalno/bashtata-na-prebitiya-pred-35-to-sou-tiyneydzhar-zaplashvat-svidetelite-na-poboya/35020 Crimes.bg
Бащата на пребития пред 35-то СОУ тийнейджър: „Заплашват свидетелите на побоя“

Бащата на Андей Илчев, нападнат пред столичното 35 СОУ „Добри Войников“, който се озова в болница с наранени бели дробове и се наложи бъбрекът му да бъде отстранен, заяви в предаването „Здравей България“, че свидетелите на боя над сина му са били заплашвани от приятели на побойника Валентин Стоянов.Според Огнян Илчев, в хода на делото, част от свидетелите са се отказали от показанията си. Непълнолетният Валентин Стоянов (на снимката) е бил в четири различни полицейски управления като всеки път го освобождават. Според мъжа синът му е поредната жертва на Стоянов, но въпреки това младежът е на свобода. Илчев уточни, че Валентин Стоянов е прекарал почти година в Бойчиновци, но магистратите са преценили, че се е поправил. Той заяви, че не е бил уведомен официално за датата, на която започва процесът и е научил от журналисти, обадили му се да питат защо не е в съдебната зала.Пострадалият Андрей все още се възстановява от травмите си, тъй като се наложи единият бъбрек на младежа да бъде отстранен.Припомняме, че инцидентът се случи на 23 ноември 2011 година пред 35 СОУ „Добри Войников“. Тогава 16-годишният Андрей Илчев беше нападнат пред учебното заведение от Валентин Стоянов около 19:00 часа вечерта. Нападателят дори успял да съобщи в социалната мрежа за случилото се.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.