Баща уби по особено жесток начин 2-годишната си дъщеря и се самоуби

https://crimes.bg/kriminalno/bashta-ubi-po-osobeno-zhestok-nachin-2-godishnata-si-dashterya-i-se-samoubi/36856 Crimes.bg
Баща уби по особено жесток начин 2-годишната си дъщеря и се самоуби

Мъж уби по-изключително жесток начин 2-годишната си дъщеричка. Трагедията се разиграла в столичния квартал "Редута". Детето е намушкано многократно с нож. 33-годишният Николай Ценов, регистриран в полицията за кражби и наркотици, е намерен обесен на балкона от майка си.Той е оставил и предсмъртно писмо, е което признава за престъплението и обяснява, че майката на момиченцето няма вина и не знае за намеренията на бащата.По непотвърдена информация той не се е грижел за детето, то живяло с майка си. Най-вероятно във фаталната вечер бащата е взел детето. По документи момиченцето се води на името на майката.В момента тече втори оглед на жилището, както и аутопсия на труповете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.