Баща продаде дъщеря си за 7000 лв.

https://crimes.bg/kriminalno/bashta-prodade-dashterya-si-za-7000-lv/34136 Crimes.bg
Баща продаде дъщеря си за 7000 лв.

Мъж от село Сушица продал дъщеря си цели два пъти. Жертвата, която е на 29 години, е преживяла същински ужас. Вчера, 8 декември тя е подала сигнал. На телефон 112 тя съобщила, че принудително е била оставена в къща в Завет и не по свое желание е била държана там. Младата жена е била оставена там от своя баща, съобщават от ОД на МВР в Разград, пише Вести.бг.

 

По случая са предприети оперативни действия за изясняване на обстоятелствата около извършеното престъпление. Установено е, че 29-годишната жертва е била заставена от 60-годишния си баща да живее на семейни начала мъж, който е 5 години по-млад от нея. Той е платил 1000 лв на баща й. 

 

В процес на изясняването на фактите около извършеното престъпление е станало ясно, че не за пръв път жертвата преживява подобен ужас.

 

Още през 2015 година тя преживяла същата драма. Баща й я продал, но тогава получил по-висока цена. "Купувачът" платил 6 000 лв на възрастния мъж. Той дал дъщеря си за съпруга на 32-годишен мъж от същото село.

 

Първият съпруг на жертвата я завел в чужбина. Там тя е търпяла системен физически тормоз. Съпругът й я принуждавал да краде и да проституира. През 2018 година жертвата успяла да избяга.

 

След сигнала и извършената проверка са съставени протоколи за предупреждение на настоящия „съпруг” на жертвата и нейните роднини. Образувана е преписка, уточняват от ОД на МВР Разград.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.