Българин и германка ликвидираха турист в Златни пясъци

https://crimes.bg/kriminalno/balgarin-i-germanka-likvidiraha-turist-v-zlatni-pyasaci/28359 Crimes.bg
Българин и германка ликвидираха турист в Златни пясъци

Курортният комплекс Златни пясъци бе изправен на нокти след извършеното убийство, при това с особена жестокост.


За извършеното престъпление Окръжната прокуратура в морската столица е повдигнала обвинение на българин и немска гражданка.


Безжизненото тяло на мъж е било открито на 8 юли в района на курортен комплекс Златни пясъци. Отначало самоличността му била неизвестна. След извършените следствени действия станало ясно, че човекът е бил убит.

Като причина за смъртта му се посочва удушване.




В резултат на бързите действия на оперативно-издирвателната група, самоличността на убития е била установена. Става въпрос за 45-годишен турист от Германия. Освен това е изяснена и съпричастността на българина и немската гражданка към деянието.


Предвид събраните до момента доказателства е направено обосновано предположение, че именно те са извършители на убийството. Германката е на 43 години, а българинът – на 33, с инициали С.Р.


Двамата са арестувани за срок от 72 часа с оглед изправянето им пред съда, за да се установи мярката им за неотклонение.

По всяка вероятност наблюдаващият прокурор ще поиска най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“.


Работата по случая ще продължи до пълното изясняване на обстоятелствата.


Междувременно в Старозагорско ще запомнят изминалия уикенд като кървав. При тежка катастрофа в съботния ден са издъхнали шофьор без книжка и пътуващия с него.

Сблъсъкът се е случил в близост до село Габарево, общ. Павел баня. В резултат на него, животите си са изгубили неправоспособният водач ва 26 години и спътникът му - на 21 години.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.