Автомивката на Георги Семерджиев – депо за…

https://crimes.bg/kriminalno/avtomivkata-na-georgi-semerdzhiev-depo-za/28322 Crimes.bg
Автомивката на Георги Семерджиев – депо за…

Скандални разкрития за автомивката на проваления бивш футболист Георги Семерджиев видяха бял свят.


Оказва се, че за да сложи ръка върху автомивката в подземния паркинг на хотел „Маринела“, убиецът на две невинни жени, е броил 1 млн. лв. на туристическия бос Ветко Арабаджиев.


Криминалисти издават, че двойният убиец е влязъл в този бизнес, за да узаконява доходите си от търговията с дрога, сутеньорство и автоизмами. Сделката по покупко-продажбата била финализирана тази пролет.
Запознати от столичния ъндърграунд разкриват, че през последната година Семерджиев е успял да изгради собствена структура за трафик и продажба на дрога. Както вече стана ясно, тя е закриляна от полицейски служители от I и IV РПУ в столицата, както и от високопоставени служители от отдел „Наркотици“ в ГДБОП.


В автомивката се разтоварвали малки международни пратки с амфетамин и кокаин, които били укривани в тайници на луксозни возила.

При все, че схемата била много проста, ефективността й била ненадмината. Трафикантът оставя колата си в автомивката като клиент, след което напуска обекта. Тогава Семерджиев и хората му разтоварват багажа и го претоварват в друг автомобил, оставен на автомивка.


Проваленият футболист си партнирал основно с представители на сръбската организирана престъпност, транспортиращи пратки с кокаин от Балканите към Европа, укривани в тайници на луксозни возила.


Запознат издава, че Георги Семерджиев е разпространявал дрога в София в района на I, IV и VI РПУ. Мълвата носи, че Димитър Генев – Мръсния е главен дилър в криминалната структура. 34-годишния Генев също има редица криминални прояви зад гърба си, дори е бил два пъти зад решетките заради продажба на дрога.


Бандитът, който се движи с два пистолета, ръководи наказателна бригада от пет-шест мъже, занимаващи се с бойни спортове.

Само през последните няколко месеца са известни поне пет случая на жестоко пребити и инквизирани дилъри от бандата на Георги Семерджиев.


Уличните търговци са били принуждавани от Митко Мръсния чрез бой и рекет да зареждат от него.

Освен това прави впечатление, че няколко от дилърите, които отказвали да работят за Семерджиев, били арестувани през последните два-три месеца при акции на МВР. Предвид, че повечето от закопчаните продавачи на дрога били задържани в района на Първо РПУ, потвърждава публичната тайна, че органите на реда разчиствали конкуренцията на двойния убиец. Те арестували по списък онези от дилърите, които отказвали да зареждат от него.


След жестокото меле с две жертви, причинено от Георги Семерджиев, дилърите от наркоструктурата му са прекратили временно дейност и дори са се изнесли от столицата. Неофициална информация издава, че МВР вече е разпоредило ареста на Генев. Поради тази причина дясната ръка на Семерджиев се е покрил при свой приятел в Костинброд.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.