Акция: ГДБОП спипа аптекар за разпространение на детско порно

https://crimes.bg/kriminalno/akciya-gdbop-spipa-aptekar-za-razprostranenie-na-detsko-porno/28038 Crimes.bg
Акция: ГДБОП спипа аптекар за разпространение на детско порно

При акция на ГДБОП беше задържан 31-годишен ливанец, заради порно с деца.  Открити са порноматериали в личния му компютър и телефон, които използвал. Прокуратурата го е привлякла към отговорност и са го задържали за 72 часа, като един от мотивите е, че има данни за планувано пътуване в чужбина.




Спецченгетата имали данни, че той събира и разпространява порнографски материали с деца от 24 декември миналата година. ГДБОП отишли и го спипали направо на работното му място вчера около 9:00 сутринта, като веднага иззели мобилния му телефон. В него са открити материали с порнографско съдържание с лица под 18 годишна възраст.


Последвал обиск и на домашния му адрес, където е открит преносим компютър, в който също имало значително количество подобни материали. Те били съставени от снимки и видеа.


 


Прокуратурата ще поиска той да бъде задържан за постоянно до делото, поради естественото на престъплението, както и това, че е чужденец и може лесно да напусне България. Обвиняемият е от Ливан и към момента работи и живее в България.


 


При подобен случай 49-годишен българин го грозят 50 години затвор зад океана, след като беше уличен в разпространение на детска порнография заедно с помощта на американец.


Източник: 24chasa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.