37-годишна жена извърши жестоко престъпление във Варна

https://crimes.bg/kriminalno/37-godishna-zhena-izvarshi-zhestoko-prestaplenie-vav-varna/34084 Crimes.bg
37-годишна жена извърши жестоко престъпление във Варна

37-годишна жена извърши жестоко престъпление в морската ни столица. Елеонора М. е задържана с постановление на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Заповедта за нейното задържане е за срок от 72 часа. Тя е привлечена като обвиняема за умишленото убийство на биологичния си баща Стоян М.

 

Извършеното от нея престъпление по член 116, ал. 1, т. 3, във връзка с член 115 от НК, предвижда лишаване от свобода за период от 15 до 20 годин, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Тежкото криминално деяние е било извършено на 29 ноември тази година. Драмата се разиграла в дома на 61-годишния Стоян, който е издъхнал в резултат от четири удара с нож, нанесени от дъщеря му.

 

Смъртта на жертвата е настъпила в резултат от проникване в аортата. При огледа, извършен от криминалистите, в дома на възрастния мъж е намерен окървавеният нож. Освен него са открити и други веществени доказателства, които доказват вината на родната му дъщеря в извършването на тежкото престъпление.

 

В хода на разследването по досъдебното производство предстои изясняване на причините и обстоятелствата за тежкото престъпление.

 

Днес предстои Окръжната прокуратура във Варна да внесе във Варненския окръжен съд иск за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за обвиняемата, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.