12-годишен циганин ритал до смърт Стоян

https://crimes.bg/kriminalno/12-godishen-ciganin-rital-do-smart-stoyan/37613 Crimes.bg
12-годишен циганин ритал до смърт Стоян

12-годишен циганин е участвал в убийството с ритници на 64-годишния Стоян Иванов в центъра на Правец. Това стана ясно днес в Софийския окръжен съд, който остави в килията 15-годишният Мартин Райков и 18-годишният Йоко Йонов, които в петък вечерта убиха с ритници Иванов, защото им направил забележка да не подсвиркват по минаващите жени. Адвокатите на двамата обявиха, че няма да обжалват задържането им.

В побоя е участвал и 12-годишен циганин. Гаменчето само си признало пред съда, че е ритало жертвата в главата. То обаче е малолетно и не може да бъде обвинено. В компанията на двамата задържани са били още три момчета.

Мургавите убийци били изпили общо 12 бири, а трагедията се разиграла пред деца, играещи на близката площадка, които пищели, докато гледат как циганите ритат беззащитния човек. Сърдечна и мозъчна недостатъчност, причинена от мозъчен оток е причината за смъртта на Иванов, съобщиха медици.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.