Последни новини за шофьора от катастрофата край Литаково

https://crimes.bg/inczidenti/posledni-novini-za-shofyora-ot-katastrofata-kray-litakovo/39903 Crimes.bg
Последни новини за шофьора от катастрофата край Литаково

Последни новини за шофьора от катастрофата до Литаково

64-годишният шофьор на автобуса, който катастрофира край Литаково, може да бъде опериран. Състоянието му вече позволява операцията да бъде извършена.  Това стана ясно от изявлението на д-р Александър Илев от Клиника по ортопедия на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД.

Шофьорът е с множество фрактури на бедрена кост на двата крака, едната от който е открита. Той е и с фрактура на глезена. 

В катастрофата край ботевградското село Литаков загинаха трима души. До инцидента се стигна след челен сблъсък между джип и автобус, припомня БЛИЦ. 

Единият от тримата загинали в адската катастрофа край Ботевград е Иван Семков. Той е син на известният ботевградски бизнесмен Семко Семков, който бе застрелян през 2014 година, чийто бизнес бе съсредоточен в строителството, дърводобива и планинското земеделие.

17-годишният Иван Семков не притежава шофьорска книжка. Той е участвал в управлението на над 15 фирми, повечето регистрирани в Ботевград. Част е и от управителния съвет на три сдружения, свързани с автомобилен спорт и офроуд. Загиналият е спечелил за 15 години концесия на ловните полета над Литаково.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.