Пиян водач уби жена при ПТП

https://crimes.bg/inczidenti/piyan-vodach-ubi-zhena-pri-ptp/28272 Crimes.bg
Пиян водач уби жена при ПТП

Жена на 42 години е станала жертва на сериозна катастрофа причинена от пиян водач. Инцидентът е станал около Монтана през нощта, като са участвали лека кола и микробус.




Жената е пътувала в микробус със семейството си от Германия за България, като се прибирали за лятото. Съпругът й шофирал, а отзад се возили двете им деца и възрастна детегледачка.


 


И двете превозни средства участвали в катастрофата са пътували в една посока и все още се изяснява каква е причината да се ударят. Взети са проби и от двамата шофьори, като водачът на буса е без алкохол в кръвта, а на леката кола е с доста високата 1.74 промила.


 


Останалите пътници са откарани за медицински преглед, като нямат установени сериозни наранявания.


 


Това е поредният тежък случай със загинали по пътищата от този месец, в който участници са дрогирани или пияни шофьори въпреки усилията на държавата да ограничи именно тях. Властите се заканиха, че няма да има прошка и извадиха полицията да извършва засилени проверки след случая със Семерджиев.


 


Също така днес на магистрала Тракия в района на Пловдив е станала верижна катастрофа. Информацията за броя на участниците е противоречива, както и все още няма данни за състоянието на хората. Образувало се е голямо задръстване, за което допълнително допринасят и плановите ремонти.


 


Източник: glasnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.