Спецпрокуратурата и МВР с тежък удар

https://crimes.bg/analizi/specprokuraturata-i-mvr-s-tezhak-udar/43476 Crimes.bg
Спецпрокуратурата и МВР с тежък удар

Очакват се множество арести

Специализирната прокуратура, съвместно с МВР, предприеха мощен удар срещу наркоразпространението в Сандански.

Полицаи, под ръководството на магистрати, извършват претърсвания в десетки домове на заподозряни и профилактират криминалния контингент. При обиските служителите на реда са се натъкнали на огромни парични суми.

Очакват се множество арести на лица, които са съпричастни с продажбата на наркотици, и имат две и повече висящи дела. Към Сандански вече пътуват главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

междувременно стана ясно, че Дупница също е почерняла от полицаи. Полиция е нахлула рано тази сутрин в медицински център в Дупница, съобщава Struma.bg.

В момента цивилни и униформени полицаи са обсадили сградата, пациенти не се допускат. Текат обиски. На място има и криминалистична лаборатория.

По първоначална информация акцията е свързана с издаване на фалшиви болнични. Преди около седмица инспектори са влезли на проверка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.