Няма да повярвате какво се случи край Бургас

https://crimes.bg/analizi/nyama-da-povyarvate-kakvo-se-sluchi-kray-burgas/38792 Crimes.bg
Няма да повярвате какво се случи край Бургас

Образувано е досъдебно производство

Край Бургас се разигра случка, която не бе виждана до този момент.

 

Шофьор на лек автомобил Форд "Фокус" си е повярвал, че с пари ще успее да подкупи униформени служите и те ще си затворят очите за прегрешенията му.

 

Случката се разиграла на пътя Бургас – Айтос, в района на разклона за с. Миролюбово на 30 април, около 02:30 часа, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

 

Тогава било спряно за проверка превозното средство на 35-годишния мъж. С цел да бъде осуетена проверката за алкохол, мъжът пъхнал в предния джоб на светлоотразителната полицейска жилетка на единия служител четири банкноти по 100 лева.

Той се надявал, че сумата ще стигне, за да  се размине с акта, но за негово огромно съжаление грешал и то много.  Вместо униформените да си затворят очите и да продължи пътя си към Айтос, мъжът се озовал в ареста за срок от 24 часа.

 

Водачът отказал да му бъде направен тест с дрегер. По случая е образувано бързо производство.

 

Междувременно стана ясно, че две групи местни жители от Копривщица са си устроили жестоко меле.

 

В резултат на инцидента двама души са в болница, като единият от тях е с опасност за живота. 

 

Причината за сбиването между две групи все още е в процес на изясняване. Ясно е само, че скандалът бързо е прераснал в сбиване. Инцидентът е станал около 23:10 часа.

 

Единият от участниците в мелето е с масивен мозъчен кръвоизлив и опасност за живота, а другият е с разкъсно-контузни рани по главата.

 

За срок до 24 часа е задържан 20- годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.