Младен Маринов и Йорданка Фандъкова провериха какво се случва на пазара в "Красно село"!

https://crimes.bg/analizi/mladen-marinov-i-yordanka-fandakova-proveriha-kakvo-se-sluchva-na-pazara-v-krasno-selo/38673 Crimes.bg
Младен Маринов и Йорданка Фандъкова провериха какво се случва на пазара в "Красно село"!

Вътрешният министър Младен Маринов и кметът на София Йорданка Фандъкова се появиха с маски насред пазара в "Красно село", за да проверят какво се случва там!

Младен Маринов и Йорданка Фандъкова инспектираха пазара в „Красно село“. Вътрешният министър отправи апел към всички българи да не пътуват по празниците.

„Нека този път не пътуваме по Великден, това нещо ще ни върне в първи клас“, апелира министърът.


 

Той бе попитан кога ще отвори отново пазарът след приключването му на 15 април, но Маринов отказа да се ангажира с конкретна дата и прогноза.

От своя стана кметът Фандъкова благодари на служителите на реда, че денонощно са на терен.

 

„Целта е да работят пазарите както заради търговците, така и заради клиентите. Аз лично не видях нарушения, търговците са с маски, има дезинфектанти, като и отделни входове и изходи на пазарите“, коментира градоначалникът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.