Мъж почина след ваксинация с ваксината на Pfizer

https://crimes.bg/analizi/mazh-pochina-sled-vaksinaciya-s-vaksinata-na-pfizer/40252 Crimes.bg
Мъж почина след ваксинация с ваксината на Pfizer

75-годишен мъж почина от инфаркт, след като си постави ваксината на Pfizer срещу коронавирус.
Източник:

2020-12-28 18:54:00


Анализи


1

Прочетено: 84042

Кратка връзка
75-годишен мъж почина от инфаркт, след като си постави ваксината на Pfizer срещу коронавирус.

Последвалата аутопсия не е намерила връзка между сърдечния пристъп и имунизацията. "Мъж на 75 години от северната част на Израел, който е страдал от сърдечносъдово и онкологично заболявания, е бил ваксиниран срещу коронавирус, малко след което е починал вкъщи", се посочва в съобщение Министерството на здравеопазването на Израел.

Ведомството е създало специална комисия, което да разследва нещастния случай. "Първоначалната проверка не намери връзка между нещастния случай и ваксинирането. Кампанията по имунизация продължава", съобщава министерството. Кампанията по масова ваксинация в Израел започна на 20 декември. Първи бяха ваксинирани медицинските работници, студентите медици и представителите на органите на властта, които трябва със своя пример да подтикнат гражданите да се ваксинират. Вторият етап включва ваксинирането на граждани над 60-годишна възраст и хора от рискови групи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.