Красива спортна журналистка загина в самолетния ад в САЩ (Фото)

https://crimes.bg/analizi/krasiva-sportna-zhurnalistka-zagina-v-samoletniya-ad-v-sasht-foto/34187 Crimes.bg
Красива спортна журналистка загина в самолетния ад в САЩ (Фото)

Красивата и просперираща спортна репортерка от WDSU и ESPN Карли Макорд е сред жертвите на самолетната катастрофа в град Лафайет, Луизиана. Както вече съобщихме, малък самолет с шестима души на борда се разби и изгоря, а само един пасажер е успял да оцелее.




Източник:




2019-12-29 15:09:00


Анализи


0

Прочетено: 102564

Кратка връзка








Красивата и просперираща спортна репортерка от WDSU и ESPN Карли Макорд е сред жертвите на самолетната катастрофа в град Лафайет, Луизиана. Както вече съобщихме, малък самолет с шестима души на борда се разби и изгоря, а само един пасажер е успял да оцелее.Карла и останалите пътници са пътували за колежанското дерби по американски футбол между отборите Луизиана и Оклахома. 

Съпругът й Стивън Енсмингър-младши потвърди, че жената на сърцето му е била в самолета."Не искам да повярвам, че това е истина. Моля се да е просто кошмарен сън", каза през сълзи мъжът на Карли.По време на катастрофата отборът на Луизиана е имал тренировка. На терена е бил и Енсмингър старши, който е координатор на тима. Свидетели споделят, че всеки един играч е отишъл при тъста на Карли и се е опитал да го успокои. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.