Корнелия Нинова поръчва дела и статии срещу съпартиец, докато той е в болница (Червената шефка разчиства опонентите си в партията)

https://crimes.bg/analizi/korneliya-ninova-porachva-dela-i-statii-sreshtu-sapartiec-dokato-toy-e-v-bolnica-chervenata-shefka-razchistva-oponentite-si-v-partiyata/40157 Crimes.bg
Корнелия Нинова поръчва дела и статии срещу съпартиец, докато той е в болница (Червената шефка разчиства опонентите си в партията)

Председателката на БСП Корнелия Нинова се е заела сериозно да лъска имиджа си.
Източник:
2020-12-10 14:16:00


Анализи


0

Прочетено: 82530

Кратка връзка
Председателката на БСП Корнелия Нинова се е заела сериозно да лъска имиджа си.

Пред обществото червената шефка демонстрира загриженост и милосърдие, като за тази цел дори влезе в ролята на санитарка за няколко дни.

Но истината е, че ненавистта й към собствените й съпартийци е взела сериозен превес в действията й. Опиянена от преизбирането й за втори мандат начело на левицата, Нинова си е поставила за цел не да спечели изборите срещу ГЕРБ, а да разчисти опонентите си вътре в партията.

Един от тях е Кирил Добрев, който изкара тежко коронавируса в болница. Той лежа близо 20 дена в медицинското заведение и докато се е затруднявал да диша, съпартийката му Нинова е насъскала двама нейни приближени да заведат срещу него дела за обида.

Единият е новият й любимец Борислав Гуцанов, когото Дамбовецът би насред частно парти пред очите на варненския елит. Вторият е неин верен служител на Позитано 20.

И докато Добрев все още се възстановява от болестта и е в болничен, Нинова наредила на пи ар-а си - скандално известният погребален агент Васил Самарски, да разпространява черни новини срещу Добрев посредством приближени на „Позитано“ 20 медии. Пример за такава е сайтът „Епицентър“ на прочулата се с баниците си за Борисов журналистка Валерия Велева.

Според запознати Нинова е обзета от злоба към всеки с различно от нейното мнение, но пред обществото се старае да го играе загрижена и любезна към всеки жена, за да не навреди на имиджа си.

“Рано или късно хората ще разберат, че тя е изключително отмъстителен и обсебен от желанието си за власт човек”, коментират социалисти.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.