За 2000 лева невърнат заем, убиецът Валентин Вълчинов наряза Кристиян на парчета и ги разхвърли на различни места на Витоша. Народът тотално полудя

Главата на 41-годишния мъж е била размазана с гира

https://crimes.bg/vodeshha-tema/za-2000-leva-nevarnat-zaem-ubiecat-valentin-valchinov-naryaza-kristiyan-na-parcheta-i-gi-razhvarli-na-razlichni-mesta-na-vitosha-narodat-totalno-poludya-3/114833 Crimes.bg
За 2000 лева невърнат заем, убиецът Валентин Вълчинов наряза Кристиян на парчета и ги разхвърли на различни места на Витоша. Народът тотално полудя

Главата на 41-годишния мъж е била размазана с гира

29-годишният Веселин Вълчинов, който бе задържан и обвинен за жестокото убийство на 41-годишния софиянец Кристиян Пеев, го е транжирал с касапски размах заради 2000 лв. невърнат заем. Убиецът, който осъждан два пъти, но е реабилитиран, е отнел живота на жертвата с удар по главата с гира. След това е рязал къс по къс плътта му и е разхвърлял останките му на различни места в София и на Витоша. Това стана ясно от брифинг на МВР и прокуратурата, в който участваха градският прокурор на София Илиана Кирилова, зам.-градските прокурори Христо Кръстев и Иво Илиев, директорът на СДВР Любомир Николов и зам.-главният секретар на МВР Живко Коцев.

От изявленията им стана ясно, че убийството е извършено в нощта на 8 срещу 9 август в апартамент на столичната ул. "Георги Сава Раковски", собственост на извършителя. 

 

"За пореден път ставаме свидетели на една жестокост, по особено мъчителен начин е отнет един човешки живот. Правителството предприе спешно 15 мерки, които да отговорят на насилието в нашето общество. Прокурорите от СГП, както и ВКП, не сме привърженици на стила на уестърните. Това, което смятаме, че е правилно, е в съзнанието на дееца да бъде ясно, че той ще бъде наказан, т.е. не размерът на наказанието, а това, че ще има един справедлив процес, в хода на който ще бъдат събрани достатъчно доказателства", заяви градският прокурор Илиана Кирилова.

 

Веселин Вълчинов е задържан за 72 часа с постановление на прокуратурата, предстои съдът да прецени дали да го остави за постоянно в ареста.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.