УЖАС: Полицай бере душа в болница след зловещо нападение

https://crimes.bg/vodeshha-tema/uzhas-policay-bere-dusha-v-bolnica-sled-zloveshto-napadenie/118192 Crimes.bg
УЖАС: Полицай бере душа в болница след зловещо нападение

Истински кошмар се е разразил в Казанлък. Полицай бере душа в болница, след като е бил наръган с нож. Зловещото нападение е станало в понеделник около 15.30 часа. За инцидента потвърди и директорът на старозагорската полиция Лазар Христов.

Към момента информацията е, че пострадалият и негов колега са отишли до жилище в местността „Казмера“, за да извикат мъж, който трябвало да бъде разпитан във връзка с образувано досъдебно производство. Търсеният човек обаче е е бил вкъщи. 

Служителите на реда направили устна забележка, а секунди по-късно били обградени от група жители на ромскaта махала на града.

Един от мъжете посегнал на полицейските служители и ранил единият от тях. Служителят на Районното полицейско управление е откаран в болница. Медиците установили, че има прободна рана. Налага се той да бъде опериран.

В квартала незабавно са изпратени още полицейски служители и жандармерия, които го обградили. Започнали са бързи действия по установяване на обстоятелствата около инцидента. Нападателят – 20-годишен мъж е арестуван. Оказало се, че е добре познат на полицията. Имал редица криминални прояви.

Прави се оглед на мястото, води се и дознание.

 

 

По-рано в столицата пострада друг служител на реда. Той беше пометен от кола в центъра на София. Оказа се, че зад волана на возилото е бил възрастен столичанин.

 

Полицаят е бил на мотор. Когато органите на реда пристигнали на мястото останали с пръст в уста като видели, че техен колега участва в инцидента.

 

 

По данни на очевидци пострадалият служител на МВР е карал бързо. Каква е точната причина за инцидента към момента не е ясно. Той е транспортиран до лечебно заведение, за да бъде изяснено здравословното му състояние. Опасност за живота му няма.

 

Четири патрулни автомобила и две линейки са излетели на пожар към мястото. Движението в района на пътното произшествие е било временно затруднено. То е станало на самия пъп на София.

Източник: crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.