Убийството на дистрибутора край Пловдив извършено изключително жестоко

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ubiystvoto-na-distributora-kray-plovdiv-izvarsheno-izklyuchitelno-zhestoko/37180 Crimes.bg
Убийството на дистрибутора край Пловдив извършено изключително жестоко

Убитият вчера край пловдивското село Плодовитово дистрибутор е бил намушкан с нож цели 7 пъти, преди да бъде довършен с изстрел в сърцето.Предната сутрин мъжа потеглил със служебната кола, натоварена със стока, по маршрута си към Първомай. Следобеда възмутени клиенти загряли телефоните на фирмата заради неполучени доставки. При издирване празната кола е била намерена още същата вечер, изоставена край пътя Пловдив - Чирпан. Стоката си била на място,но шофьора липсвал. На другата сутрин,при извършване на оглед, униформените намерили тялото му захвърлено в нива недалеч.Версията „грабеж” е отхвърлена,след като и стоката и оборота от близо 6 000 лева са налични. Криминалистите са открили и друга стряскаща подробност – в гумата са били забити два пирона, а два от болтовете били свалени. Наблизо обаче не са открити инструменти подсказващи, че шофьорът е слязъл да сменя гума.Жестокостта с която е извършено убийството навежда експерти на мисълта, че мотива е по-скоро личен. Според тях извършителят е имал зъб на жертвата и е го е убил за отмъщение.Убитият е служител на пловдивска фирма, която се занимава с дистрибуция на алкохол и кафе.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.