Собственик на тайна лаборатория за производство на наркотици се закла във ваната

https://crimes.bg/vodeshha-tema/sobstvenik-na-tayna-laboratoriya-za-proizvodstvo-na-narkotici-se-zakla-vav-vanata/36437 Crimes.bg
Собственик на тайна лаборатория за производство на наркотици се закла във ваната

32-годишният Николай Евтимов бе открит мъртъв, с прерязано гърло във ваната от собствената си майка. При огледа на криминалистите се открил и нож по тялото на младия мъж. Версията е самоубийство, след взимане на свръхдоза. Няма данни за насилие, обясни окръжният прокурор на Плевен Иво Радев.По време на разследването по случая полицаите претърсили имота на баба му, където открили тайната лаборатория за производство на наркотици. В двора на 76-годишната Цонка Личева намерили 31 стръка канабис с тегло 124 килограма. От тавана на къщата е иззет около 6 кг сух канабис. Банята на първия етаж пък е била превърната в лаборатория за производство на дрога. Оборудването с фолио, отдушници, терморегулатори, климатик и кварцови лампи е било пригодено за отглеждане на канабис. При разпита възрастната жена признала, че внукът й и още един младеж се грижат за растенията. След тези разкрития може да се твърди и за разправии между Николай Евтимов и други дилъри.Задържан е Николай Димитров, на 24 г., осъждан за кражба. Обзавеждането на лабораторията е иззето, съобщи плевенската полиция.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.