Петролен бос си спретнал частното парти в Античния театър, не могат да го глобят

https://crimes.bg/vodeshha-tema/petrolen-bos-si-spretnal-chastnoto-parti-v-antichniya-teatar-ne-mogat-da-go-globyat-3/110181 Crimes.bg
Петролен бос си спретнал частното парти в Античния театър, не могат да го глобят
Пловдивчани възмутени от купона паметника на културата

Община Пловдив не може да наложи глоба на бизнесмена Георги Самуилов, който разбуни духовете под тепетата, след като реши да празнува до ранните часове на неделя своя рожден ден в Античния театър, предаде БТВ.

Пловдивчани се възмутиха от използването на паметника на културата за частно тържество – при това до часове, в които повечето хора почиват. Оказа се, че петролният бос ще се размине само с 2800-те лева, които така или иначе е дал за ползване на обекта. За да се наложи глоба за високи нива на шум, в момента на извършване на нарушението е трябвало да има работеща измервателна станция, оправдават се от общината. В същото време потърпевшите от продължилия до късно след полунощ купон твърдят, че са сигнализирали на телефон 112, но полицията не е реагирала. Георги Самуилов в момента е в чужбина. Бизнесменът заяви, че е готов да поеме последствията от своите действия и да плати глоба, ако такава му бъде наложена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.