Не могат да погребат удавената от приятеля си Стефка, държат тялото за аутопсия

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ne-mogat-da-pogrebat-udavenata-ot-priyatelya-si-stefka-darzhat-tyaloto-za-autopsiya/35622 Crimes.bg
Не могат да погребат удавената от приятеля си Стефка, държат тялото за аутопсия

Вече 70-ти ден родителите на удавената от приятеля си Стефка Маджарова не могат да приберат и погребат тялото на дъщеря си. Трупът на младото момиче е задържан за аутопсия, защото единственият заподозрян за убийството Владимир Костадинов не признава за деянието.Тялото на удавеното момиче бе открито на 13 юни от случайни хора. Първоначалната версия на криминалистите била, че 18-годишното момиче се е самоубило. После на разпит бил извикан бившият приятел на девойката Владимир Костадинов и полицаите веднага разбрали, че младежът не казва всичко.Родителите вече са подготвили място и гробът е изкопан. Бащата на убитата Николай Маджаров разказва, че първоначално е  искал да кремира тялото. Майката обаче настояла да я погребат, за да ходят на гроба ѝ, когато им стане мъчно.Бащата на жертвата бил работодател на предполагаемия убиец. Маджаров се възмущава, че не може да прибере трупа на детето си, заради лъжите на младия мъж.Опечаленият баща е разгневен за случилото се. Откровено признава, че ако дъщеря му беше споделила за държанието на Владимир, сега вместо нея младежът щеше да е в канала, удавен от Николай.Според информация от прокуратурата става въпрос за изключително труден за доказване случай. Срещу 22-годишния Владимир е било повдигнато обвинение за убийство по член 115 от Наказателния кодекс с предвидено наказание от 10 до 20 години затвор. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.