Мистериозно почина Малката Бирма, докато го издирва Интерпол

https://crimes.bg/vodeshha-tema/misteriozno-pochina-malkata-birma-dokato-go-izdirva-interpol/27373 Crimes.bg
Мистериозно почина Малката Бирма, докато го издирва Интерпол

Информация, че Малката Бирма е починал мистериозно обикаля Фейсбук, като негови близки и приятели я споделят и изравят съжаление за случилото се. Той е на 32 години и е издирван от Интерпол по подозрения за членство в банда за нелегално производство на цигари. Сочен за тартора на бандата е баща му – Евлоги Станоев.


Георги Станоев е обявен за международно издирване от Интерпол през 2018-та година. Тогава прокуратурата заяви, че разполага с доказателства, че той и неговото семейство имат отношение към разбитите 4 фабрики за производство на нелегални цигари, като основно продукцията е отивала за износ. Държавното обвинение смята, че реализираният месечен оборот е от над 10 милиона лева.


Любопитното е, че за член на бандата се сочи и убитият през март тази година в столицата Любо Полицая.


Малката Бирма бе открит и задържан в Дубай преди 3 години, а след това е доведен в България. Тук съдът решава да го освободи под гаранция от 40 000 лева. Негови близки неофициално твърдят, че е страдал от деменция, но това няма публични документи в подкрепа на това твърдение.


В хайлайф средите Станоев е добре известен, тъй като често е бил гост на топ заведенията в столицата.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.