Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте!

Пиар експертът призова към избирателна активност в името на бъдещето на страната

https://crimes.bg/vodeshha-tema/lyubomir-alamanov-s-priziv-za-vota-ne-im-davayte-da-ni-zavlekat-v-minaloto-glasuvayte-3/54096 Crimes.bg
Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте!

Пиар експертът призова към избирателна активност в името на бъдещето на страната

Един от създателите на Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА), Любомир Аламанов, призова българите към избирателна активност на вота за парламент на 2 април.

 

Пиар експертът излезе с пост в социалната мрежа, в който подчерта, че страната е на кръстопът и българите трябва да помислят за бъдещето на децата си, като излязат да гласуват.

 

"Не им давайте да ни завлекат в миналото. Отново. Само два дена до изборите... Знам, че ви е писнало. Знам, че сте уморени. Знам, че сте сърдити. Знам, че сте гневни. Знам, че имате друга работа. Знам, че искате малко почивка. Знам, че искате малко спокойствие. Знам, че ви омръзна различни партии и политици да ви дрънкат глупости.

 

Знам, че се притеснявате за децата си, за бъдещето си, за настоящето, за всичко... И аз съм така. Май всички сме така. Но... Понякога в живота на човек има моменти, които са на кръстопътя на Съдбата. Моменти, които могат да предопределят бъдещето. Моменти, в които и най-малкото усилие може да промени всичко. Понякога малко усилие в подходящ момент може да промени всичко. Такъв момент може да се окаже в неделя", написа в профила си във Фейсбук пиар експертът.

 

Аламанов посочва, че изборът е "черно-бял" и тези парламентарни избори са онзи "момент, който да предопредели дали ще се върнем в блатото на застоя, в което искат да ни натикат отново. В блатото на нищото". Той напомня, че "блатото" означава липса на реформи, лъжи, кражби, източване на фондове, корупция, бездействие на прокуратурата и "подигравките на цял свят".

 

Според експерта, който има над 20-годишен опит и в обществения пиар, можем да живеем нормално и моментът да изберем това е след два дни.

 

"В неделя. Моментът, който може да предопредели как ще живеем следващите години. Дали в блатото на застоя или в опит да построим нормално бъдеще за децата. Всичко зависи само от теб. И от всички нас. Точно в този момент. Колкото и да сме изморени, отчаяни, обезверени, ядосани, това е моментът да положим минимално усилие. Да отидем и да гласуваме", призовава Аламанов.

 

"Излезте и гласувайте. Опитайте, поне за децата. Има как те да живеят в нормално бъдеще", завършва апела си популярният пиар експерт.

Източник: dir.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.