FesTEAval 2022

https://crimes.bg/vodeshha-tema/festeaval-2022/28478 Crimes.bg
FesTEAval 2022

Обединявайки цветни и прекрасни изложители, представящи видове от цял свят, ви каним на FesTEAval 2022.

Топлите месеци означават свежест, вкусове и чай. Затова в рамките на FesTEAval ще създадем уют, разнообразие, ще бъдат представени и летни,свежи чаени предложения, както традиционни , така и модерни вкусове.


За първите четири издания FesTEAval успешно изпълни първоначалната си мисия - да събере на едно място обичащите чай, да обедини чай, култура, образование, изкуство, да се превърне в необиЧАЙно обичано събитие, очаквано с нетърпение от хиляди души.




Отново ще съчетаем чая със здравословния начин на живот, полезни съвети, презентации и много много разговори и прекрасни емоции.

На FesTEAval освен разнообразие от продукти ще бъде представена една палитра от култури, съчетаваща в себе си традициите на чая от различни точки на света, чрез пресъздаване на характерни чаени церемонии и обичаи, за организацията на които имаме подкрепата и съдействието на различни посолства и културни центрове.




Събитието ще се проведе от 24.06.2022г. до 26.06.2022г. в Национален Музей "Земята и хората", гр. София.

Входът за посетители е свободен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.