ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По нищо не пролича обаче съпредседателят на ПП да се чувства смутен

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ekskluzivno-kiril-petkov-glasuva-s-razkopchan-dyukyan-a-na-denkov-se-padna-razvalena-mashina-za-glasuvane-galeriya-snimki-3/120343 Crimes.bg
ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

По нищо не пролича обаче съпредседателят на ПП да се чувства смутен

Кирил Петков за пореден път шокира масовата публиката. Явно все около слабините се върти слабото му място. Този път съпредседателят на „Продължаваме  Промяната” се яви в изборната секция с… разкопчан дюкян.

На няколко кадъра се вижда пределно ясно, че докато упражнява правото си на глас и раздава широки усмивки на членовете на избирателната секция, дънките на Петков са широко разкопчани.

По нищо не личи обаче той да се чувства смутен от този факт. "Явно пак някъде е палувал", лаконично коментираха свидетели на вота му. 

 

 

Технически проблем с машина за малко да попречи на премиера Николай Денков да упражни правото си на вот на втория тур на местните изори. 

Точно преди министър-председателя възрастна жена опита да подаде гласа си на машина, но се оказа, че разписката ѝ не беше разпечатана.

Въпреки техническата неизправност Денков все пак успя да гласува на машината. 

"Гласувах за европейска, модерна столица, каквато трябва да е София", коментира той, след като упражни правото си на вот. И подчерта: 

"Техническите проблеми, които виждаме, са от недобрата координация между институциите, особена е отговорността на ЦИК. След вота трябва ясно да се постави въпросът как връщаме доверието в изборния процес.

Излезте и гласувайте", призова премиерът. 

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.