Ако предсказанията на Ванга за 2023 година се сбъднат, ще настъпи истински ад

https://crimes.bg/vodeshha-tema/ako-predskazaniyata-na-vanga-za-2023-godina-se-sbadnat-shte-nastapi-istinski-ad/27526 Crimes.bg
Ако предсказанията на Ванга за 2023 година се сбъднат, ще настъпи истински ад

Петричката пророчица Ванга вещае истински ад през 2023 година.


Според пророчествата й идната година ще е изпълнена с бедствия, които ще застигнат човечеството и ще нанесат пагубни последици. Разбира се не е изключено да се разпали и голяма война (вероятно има предвид Трета световна война).


Предсказанията на Ванга за идната година са толкова страшни и мрачни, че вече всички се молят и таят надежда те да не се сбъднат.


Ето какво вещае тя за 2023 година:


Употреба на биооръжия върху хора

Голяма страна ще започне да изследва и тества биооръжия върху хора. Пророчицата твърди, че през 2023 лекарите ще проведат човешки експерименти, които ще причинят смъртта на стотици хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които ще им причинят различни болести.


Слънчева буря

През 2023 ще настъпи слънчева буря, наречена „слънчево цунами“, каквато светът не е виждал никога досега. Тази буря ще засегне сериозно магнитното поле на Земята, ще унищожи комуникационните сателити и ще има невъобразими ефекти върху хората.


Земята преминава в пето измерение

Планетата ни ще премине в петото измерение и извънземни ще ни атакуват. По време на извънземната инвазия, Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи пълен мрак. Дори Луната и звездите няма да огряват небето.


Ядрена експлозия

Неочаквана авария в електроцентрала ще доведе до масивна експлозия. Токсичните облаци ще се разпрострат над части от Азия и най-вече над Китай и ще предизвикат множество здравословни проблеми по целия свят.


Човешкото размножаване ще стане изкуствен процес

Ванга предсказва, че до 2023 хората ще се раждат чрез изкуствен процес в лаборатории и само световните лидери ще решават какви хора да се раждат. Това ще се превърне в изцяло контролиран процес, а естественото раждане ще бъде забранено.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.