Семейство Обама потъна в скръб

https://crimes.bg/po-sveta/semeystvo-obama-potana-v-skrab/41103 Crimes.bg
Семейство Обама потъна в скръб

 

Бо е напуснал този свят, покосен от онкологично заболяване

Семейството на бившия американски президент Барак Обама потъна в скръб след трагедията, която ги сполетя.

 

Бо – кучето на семейство Обама, което се превърна в звездата на Белия дом, е напуснало този свят. Домашният любимец на семейство Обама е издъхнал на 8 май, покосен от онкологично заболяване.

 

Новината бе съобщена от Асошиейтед прес и Франс прес, позовавайки се на бившия президент на САЩ. Барак Обама, заедно със съпругата и дъщерите им оплаква загубата на верния питомец – "деликатно и постоянно присъствие" в техния живот. Запознати припомнят, че той обещава на дъщерите си Малия и Саша, че могат да имат куче след победата му на президентските избори през 2008 г. Така Бо става член на семейството."Семейството ни загуби истински приятел и лоялен спътник", съобщи Барак Обама в Туитър. Той прикрепи към думите си свои снимки с кучето, както и такива на децата с домашния им любимец.

 

Бо бе португалско водно куче в бели и черни краски. Той бе подарен на семейство Обама от сенатор Едуард Кенеди (1932-2009), припомнят агенциите.Президентският питомец се появяваше редовно на събития в Белия дом. Освен това, той посещаваше деца в болницата, летеше с президентския самолет и дори се е срещал с папата."Бо ще липсва много на семейството", написа на свой ред в „Инстаграм“ бившата първа дама на САЩ – Мишел Обама.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.