Меган Маркъл вече не е част от кралската фамилия

https://crimes.bg/po-sveta/megan-markal-veche-ne-e-chast-ot-kralskata-familiya/40200 Crimes.bg
Меган Маркъл вече не е част от кралската фамилия

Вече няма път назад

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл вече не е част от кралската фамилия на Великобритания.

 

Когато Меган Маркъл стана част от британското кралско семейство, по-голямата част от обществеността я приветства като жената, която направи щастлив любимеца им – принц Хари. И като човека, станал "глътка свеж въздух" за кралското семейство.

 

Мнозина се надяваха, че Хари и Меган ще се превърнат в харизматична двойка, която ще издигне престижа на монархията на ново ниво.

Никой обаче не предполагаше, че херцозите на Съсекс ще използват влиянието и харизмата си като двойка побеснели бобри – за да гризат краката на трона на британската монархия.

 

Бившият личен секретар на покойната принцеса Даяна – Патрик Джефсън също коментира напрежението около Меган Маркъл и принц Хари. Припомняме, че то възникна, след като двойката реши да се откаже от изпълнението на кралските си правомощия и да заживее в САЩ.

 

Джефсън работи с Даяна от 1988 до 1996 година, а преди известно време написа книгата "Факторът Меган". В нея той разказва за отношенията на американката с членовете на кралското семейство.

 

"Кралското семейство вече няма планове за присъствието на Меган Маркъл във "фирмата", никакви цели не се свързват с нея", казва Джефсън в интервю за „Mail On Sunday“.

"Последните действия на херцогинята на Съсекс означават, че тя окончателно е дезертирала от кралското семейство. Разбира се, херцозите на Съсекс винаги ще бъдат кралски особи, но съществуването им вече няма да играе никаква роля в кралското семейство", добавя той.

По думите му, двамата вече не значат нищо за кралица Елизабет II и останалите членове на знатната фамилия. 

 

"Принц Хари и Меган тръгнаха по своя път – с купуването  на "малко" уютно имение в Санта Барбара за 11 милиона паунда; с приемането и подкрепата на избирателната политика на САЩ; с косвеното одобрение на книгата, която позори всички техни роднини...

Това е необратим път. Меган Маркъл никога няма да служи на кралицата и страната", подчертава той.

 

Говорейки за "път назад", Дефсън обаче има предвид само Меган Маркъл. Моментът "възможно ли е принц Хари да се върне в кралското семейство" той деликатно оставя извън скоби. 

 

В същото време Патрик Джефсън смята, че Меган не трябва да бъде обвинявана лично за всичко, което се е случило и се случва в момента и че цялата тази история изисква внимателно проучване.

Изводът обаче е направен: за американката няма път назад. Британското кралско семейство няма да я приеме отново.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.