Меган и Хари хвърлиха Елизабет Втора в шаш

https://crimes.bg/po-sveta/megan-i-hari-hvarliha-elizabet-vtora-v-shash/40314 Crimes.bg
Меган и Хари хвърлиха Елизабет Втора в шаш

Херцозите на Съсекс са непредвидими

Кралица Елизабет Втора е в шаш след това, което направиха Меган и Хари.

 

Принц Хари и Меган Маркъл са взели много неочаквано решение. Това се случва едва година, след като доброволно решиха да спрат да са част от кралското семейство на Великобритания. Припомняме, че те вече не изпълняват професионалните си ангажименти към него. 

Кралицата не е очаквала подобен развой, а в момента адвокатите й преглеждат купища документи в опит да й помогнат да вземе най-правилното решение спрямо ситуацията. Херцозите на Съсекс за пореден път доказаха, че са непредвидими. Никой не може да предположи какво ще поднесат както на семейството си, така и на света. 

Оказва се, че по-малко от година след "Мегзит" двамата влюбени започнаха да мислят за отлагането му. Те са започнали преговори с кралицата, надявайки се да продължат благотворителната си дейност като неработещи членове на кралското семейство. Припомняме, че до скандалната абдикация на Меган и Хари се стигна в началото на 2020 година. Тогава светът все още не подозираше за нашествието на К-19 и "Мегзит" бе тема номер едно.

Влюбените сключиха сделка с двореца и двете страни се разбраха след година да преразгледат споразумението.Меган и Хари искат да удължат 12-месечния "Мегзит" и това ще им позволи да покровителстват благотворителни организации без никакви проблеми. В същото време те ще бъдат считани за неработещи членове на кралското семейство. За да убеди кралицата в това се очаква Хари да пристигне във Великобритания съвсем скоро.Според източници предварителните преговори могат да бъдат наречени "по-малко конфронтационни" от първите през 2020 година.Преди да вземе решение обаче Елизабет II и нейните верни помощници ще трябва внимателно да проучат договорите на двойката с развлекателните продукции "Нетфликс" и "Спотифай". Само така могат да бъдат сигурни, че сделките са в съответствие с ценностите на кралицата и монархията. Под въпрос са и военните титли на принц Хари, които той загуби по време на скандалния "Мегзит", както и ролята на херцозите във Фонда на Кралския съюз.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.