Кейт Мидълтън допринесе за драстичното повишаване на цената на…

https://crimes.bg/po-sveta/keyt-midaltan-doprinese-za-drastichnoto-povishavane-na-cenata-na/42084 Crimes.bg
Кейт Мидълтън допринесе за драстичното повишаване на цената на…

 

Моделът е бил разпродаден за броени часове

Пестеливата херцогиня на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, допринесе за драстично повишаване на цената на рокля.

 

Изборът й на дрехи винаги е вълнувал всички.

Досега Кейт Мидълтън се появяваше както в скъпи, така и с достъпни рокли. Поради тази причина дамите я обичат особено много. В нередки случаи се случва някои модели да се разпродадат за броени часове, след като херцогинята ги облече.Сега тя се появи в Лондонския университет с рокля, която често носеше миналата година. Този факт накара мнозина да кажат, че отново е заслужила прякора „пестеливата херцогиня“.Става въпрос за модел от „Zara“, който струва едва 17 паунда. Към днешна дата обаче въпросният модел може да бъде закупен само онлайн и то на много по-висока цена. Разбира се причина за това е, че Кейт Мидълтън се появява неколкократно с въпросната рокля.

 

Сивата карирана рокля е идеална за този преходен период. Това, което й придава особен чар, е яката, която се връзва, както и плисираното дъно. На фона на този модел, перфектната й фигура изпъква още по-добре, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.