Живка Петрова и Стефан Георгиев убити заради свалки във Фейсбук! (СНИМКИ от профилите им)

https://crimes.bg/kriminalno/zhivka-petrova-i-stefan-georgiev-ubiti-zaradi-svalki-vav-feysbuk-snimki-ot-profilite-im/31178 Crimes.bg
Живка Петрова и Стефан Георгиев убити заради свалки във Фейсбук! (СНИМКИ от профилите им)

Живка Петрова и Стефан Георгиев са хванати в изневяра чрез Фейсбук от Петър, който след двойното убийство се самоубиЖивка Петрова и Стефан Георгиев с дъщерите сиЖивка Петрова и Стефан Георгиев са били убити, след като Петър Георгиев хаква Фейсбук профила на жена си и я хваща в изневяра.Razktitia.com направи проучване в социалната мрежа и успя да намери профила както на Живка, така и на любовника й Стефан – и двамата от Дългопол.СирациЖивка и Петър имат две деца – момче на 17 години и момиче на 8, които днес са пълни сираци. След като вчера баща им застреля Живка и любовника й до Гранд мол Варна с Макаров, той се самоуби.Жената и детето на Стефан ГеоргиевСтефан също е имал жена и едно дете – момиченце.Работел е в строителна фирма във Варна, показа наша проверка.„Като е*еш чужди жени, така става“В момента тече разследване, което ще установи какво точно е прочел мъжът на Живка във Фейсбук, за да извърши двойното убийство. Заставайки до „Рено“-то, паркирано до мола, 39-годишният Петър изкрещява „Като е*еш чужди жени, така става“, и стреля на месо.Един от последните постове на Живка Петрова във ФейсбукЖивка прави опит да избяга от автомобила, но застрелва и нея. Общо 8 куршума са произведени, а жертвите нямат шанс.Докато стреля, Петър се смее, а накрая показва среден пръст на очевидците.В последствие в гараж се прострелва със същия пистолет в главата. Няколко часа лекарите се борят за живота му, но мозъкът му е станал на пихтия и в крайна сметка Петър също умира.Бащата на Живка, който е бивш полицай, явно не съди мъжа й. Той иска двамата да бъдат погребани в един гроб, за да са заедно във вечността.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.