Жестокост: Деца пребиха момче на 9 години с боксове

https://crimes.bg/kriminalno/zhestokost-deca-prebiha-momche-na-9-godini-s-boksove/27980 Crimes.bg
Жестокост: Деца пребиха момче на 9 години с боксове

Поредна жестокост сред деца се е разиграла във Варна. Фрапиращото е, че побоят е продължил и след падането на детето на земята, а дори са използвани и боксове от агресорите. Информацията сподели майката на пострадалото дете Зорница Атанасова.


Побоят се е случил снощи в двора на местно училище преди 20:00 часа. Побоят бил прекратен от случаен минувач, който видял случващото се и се развикал, за да прекрати. Побойниците избягали веднага след това уплашени от виковете и  непознатия свидетел.


Според думите на майката на пострадалото дете нападателите са брат и сестра, но от смесен брак и по тази причина не си приличат много, техните връстници ги подигравали и били озлобени по тази причина. Те са гледани от баба им, но тя е доста възрастна и едва ли успява да упражнява нужния контрол.


Майката е уверена, че агресивните деца имат нужда от помощ, тъй като щом на тази възраст са толкова агресивни, вероятно ще с възрастта ще ескалира.


Други родители също сигнализират, че същите деца са агресивни и нападали и замеряли по-малки от тях.


Другото фрапиращо е, че освен всичко те заснемали агресията си и с мобилния телефон.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.