В Лом стана страшно

https://crimes.bg/kriminalno/v-lom-stana-strashno/28128 Crimes.bg
В Лом стана страшно

Напрежението в Лом нарасна до краен предел.


Това се случи след жестокото убийство на 48-одишния Горан.


Припомняме, че той бе пребит с брадва до смърт. Трагедията се разигра в кв. „Младеново“ на Лом.




Хората планират да затворят днес пътя за Монтана с искането всички, които са взели участие в смъртоносното меле да си понесат наказанията, отбелязва Зовнюз.бг.

Мъжът, който е бил с прекарани инсулти и два стента, е бил пребит до смърт. Заради тежките травми и извадения далак, усилията на лекарите да го спасят били напразни.


До вчера бяха задържани едва двама от общо 15-те роми, пребили цяло семейство в ломския квартал. Жители на квартала са категорични, че е повече от абсурдно да тръгнеш да търсиш справедливост, въоръжен с брадва в ръка.


48-годишният Горан е издъхнал снощи в ломската болница. Освен него жертва на жестокото нападение са станали още петима души. Единият от тях е в тежко състояние, след като са му били нанесени няколко удара с брадва в главата. Дядото на фамилията пък е със счупени ребра в резултат на мелето.


Снощи роднини на починалия мъж се струпаха пред лечебното заведение в Лом. Тялото му бе откарано за аутопсия в Монтана.

Според първоначалната информация до кървавото меле се е стигнало заради вражда между две фамилии в града.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.