Трагедия! Пожарникар спасява жертва от горяща кола, оказа се детето му

https://crimes.bg/kriminalno/tragediya-pozharnikar-spasyava-zhertva-ot-goryashta-kola-okaza-se-deteto-mu/31037 Crimes.bg
Трагедия! Пожарникар спасява жертва от горяща кола, оказа се детето му

Мъжът не успял да разпознае в първия момент дъщеря си, тъй като лицето й било покрито с кръв след зверска катастрофаЖестока трагедия разтърси американския град Ню Хемпшър точно на най-светляи празник – Рождество Христово. Стив Уиткомб, който е пожарникар в местната пожарна служба, е бил извикан по спешност, тъй като в града станала зверска катастрофа. Пристигналият веднага мъж се хвърлил веднага да извади от една от колите най-тежко ранения участник в мелето.Загиналата и баща йТова била млада жена, която буквално била заклещена в личния си автомобил. Единствено Стив се осмелил да влезе и да извади ранената от колата, която била обхваната от пламъци. Секунди след като я измъкнал от ламарините обаче жената издъхнала в ръцете му. Едва тогава мъжът осъзнал, че това била собствената му дъщеря.30-годишната Кейт Хамилтън загинала от раните си, получени заради катастрофата. Огнеборецът е в шок. Стив сподели само, че докато вадел Кейт от автомобила й не могъл да я разпознае, тъй като лицето й било покрито с кръв. Самата кола пък била смачкана до неузнаваемост, предават от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.