Страшна мистерия: Булки изчезнаха след сватбите си!

https://crimes.bg/kriminalno/strashna-misteriya-bulki-izcheznaha-sled-svatbite-si/37167 Crimes.bg
Страшна мистерия: Булки изчезнаха след сватбите си!

Булките изчезнали веднага след сватбата си, мистерията е огромна!

 

Сто булки са се изпарили яко дим на сватбената церемония в Китай. Ченгетата разследват младоженките, които веднага се изпарила след сватбата с младежи от беден китайски район. Булките-бегълки не се открити досега, но преследването продължава. Мераклийките за женитба били доставени и представени на младите мъже от виетнамка с името У Мейу.

 

Тя живеела в този район и била омъжена за виетнамец от двадесет години. За това запознанство и последващо венчило дамата получила награда от шестнадесет хиляди долара.Но веднага щом чули марша на Менделсон, булките се изпарили на мига. Заедно с тях изчезнала и женената виетнамка, заедно с парите.

 


Булките изчезнали веднага след сватбите си, близките им са в шок


 

Ченгетата разработват два варианта. Едната версия, по която работят е за нещо лошо, което се е случило с младоженките. Другата е за постановка, разигравана на различни места в Китай с цел прибиране на голямата сума пари.

 

Проблемът е, че в Китай не се раждат еднакъв брой мъже и жени. На сто и осемнадесет мъже се падат сто мъже. Поради тази причина се налага да се „внасят” представителки на нежния пол дори и от съседни държави. Такива са Виетнам и от други намиращи се в близост страни.

 

А парите, които отпуска правителството за такава цел наистина са големи и много измамници се възползват от тази възможност с нечисти намерения. Полицаите вече са заловили няколко измамнички, възползвали се от правителствената премия. Но подобен рекорден брой булки, които са изчезнали се случва за първи път.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.