Страшен екшън с лекари и полицаи в Гоце Делчев

https://crimes.bg/kriminalno/strashen-ekshan-s-lekari-i-policai-v-goce-delchev/28153 Crimes.bg
Страшен екшън с лекари и полицаи в Гоце Делчев

Страшен екшън с лекари и полицаи се заформи в Гоце Делчев.


Екшънът се е разиграл в нощта на събота срещу неделя.


27-годишне мъж се е заканил на лекарски екип и ги е напсувал. След като дори ги заплашил с убийство, нещата прераснали в саморазправа. Медицинският екип се отзовал на адрес след повикване за спешен случай.




Броени минути след полунощ Альоша Дерменджиев се обадил на спешния номер 112, за да повика екип на Спешна помощ заради болен роднина. Човекът се чувствал зле, отбелязва struma.com.


Медицинският екип пристигнал бързо на адреса, но Альоша твърди, че много се забавили. Именно поради тази причина той им се нахвърлил още с пристигането. Първи в жертва на нападките му попаднал шофьорът на линейката. След това той се нахвърлил и върху останалите от екипа като ги псувал, дърпал и се заканвал с физическо насилие.


На място бил повикан и екип на полицията. Пристигналите на адреса униформени обаче се уплашили от развилнелия се мъж. Той се нахвърлил дори и върху тях с крясъци, че ще ги избие всички.

В крайна сметка се наложило органите на реда да употребят сила, за да сложат белезници на Дерменджиев. Нападателят е задържан и срещу него е образувано досъдебно производство.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.