След кошмара с пловдивските студенти в Чая, отново БМВ с младежи полетя в река

https://crimes.bg/kriminalno/sled-koshmara-s-plovdivskite-studenti-v-chaya-otnovo-bmv-s-mladezhi-poletya-v-reka/30990 Crimes.bg
След кошмара с пловдивските студенти в Чая, отново БМВ с младежи полетя в река

Две от пътничките са настанени в болница с травмиОтново тежка катастрофа с участието на млади хора помрачи коледния ден. Навръх светлия празник, БМВ, в което са пътували млади хора, е изхвърчало от пътя и се е обърнало в река. Инцидентът се е случил около 1.30 тази нощ в близост край Гоце Делчев, на пътя за Сватовча.Като по чудо катастрофата се е разминала без жертвиКато по чудо катастрофата се е разминала без жертви. Две от момичетата, возещи се в немската кола, са настанени в болница „Иван Скендеров“ с различни травми. Едната е с комоцио, а другата е със счупена ключица. И двете девойки са на по 17 години, а състоянието им е стабилно, въпреки травмите. Опасност за живота им няма, предават от petel.bg.Органите на реда работят по установяване причините за катастрофата. Според разследващите лошите атмосферни условия, съчетани с шофиране с несъобразена скорост, са довели до инцидента. Най-вероятно водачът на колата не е успял да овладее возилото на един от завоите, където пътят е бил заледен, и е изхвърчал в реката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.