Шокиращи разкрития за убийството в Дъбово

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-v-dabovo/40149 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството в Дъбово

Горещи разкрития за убийството в Дъбово

24-годишен мъж от мъглижкото село Дъбово е задържан за жесток убийство. На 4 декември той уби свой възрастен съсед.

Престъплението е било извършено умишлено. Кървавата драма се разигра късно вечерта пред дома на жертвата, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Монитор".

74-годишният Илия Хайверов е бил открит с прерязано гърло от сина си, Сигналът е подаден ден по-късно - на 5 декември около 18,30 часа. В РУ „Полиция“ – Казанлък е постъпило обаждане от 50-годишния син на жертвата. Пред прага на къщата той открил трупа на баща си, разкъсан от кучета и котки.

В хода на разследването е установено, че от дома на убития мъж липсват портфейла му с 20 лева. Откраднат е и неговият мобилен телефон.

Патоанатомите са категорични, че смъртта е настъпила в резултат от дълбока прорезно – прободна рана в шията, която най-вероятно е направена с парче от разбитото стъкло на прозореца.

Обвиняемият споделя, че се е скарал с възрастния мъж заради "неприлично предложение към майка му" .

Иван научил ден по-късно за това. Убитият мъж поискал срещу съответно заплащане интимна услуга от мургавата жена. След като отказа и той я напсувал и това раздразнило Кехайов.

Последвало скарване между двамата и сбиване, при което се счупило едно от стъклата на прозорците. Иван е заклал мъжа със стъкло от счупения прозорец, след което избягал.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.