Предпразнична трагедия! Млад мъж се бори за живота си във Варна след като беше зверски наръган!

https://crimes.bg/kriminalno/predpraznichna-tragediya-mlad-mazh-se-bori-za-zhivota-si-vav-varna-sled-kato-beshe-zverski-naragan/31027 Crimes.bg
Предпразнична трагедия! Млад мъж се бори за живота си във Варна след като беше зверски наръган!

Младежът е бил наръган след зверски скандалТрагедия разтърси Варна в навечерието на коледните празници. Млад мъж е с опасност за живота след като е бил намушкан с нож в един от кварталите на морската ни столица. Трагедията се е разиграла късно вечерта на 23 декември във варненския квартал „Жълъдови хълмове“.Млад мъж се бори за живота си във ВарнаМалко преди 22.30 в нощта преди Бъдни вечер в полицията е получен сигнал за ранен мъж в квартира, намираща се там. Изпратените на мястото полицаи са установили, че раненият е млад мъж на 21 години. Жертвата веднага е била откарана в болница, където лекарите незабавно са му направили животоспасяваща операция. Въпреки това обаче животът му все още е в опасност.За престъплението е задържан 25-годишен мъж с инициали В.К. По данни на съседи, двамата са споделяли квартирата. Причината за нападението е скандал, възникнал между тях във фаталната вечер. Най-вероятната причина за разпрата е скандал за пари, разкриват източници от полицията, цитирани от ПИК.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.